Дизайнерската академия към лицензиран учебен център "Нет Ит" отвори дългоочаквания си

...
Дизайнерската академия към лицензиран учебен център "Нет Ит" отвори дългоочаквания си
Коментари Харесай

Дизайнерската академия на Нет Ит стартира с уникални обучения в Пловдив

Дизайнерската академия към лицензиран образователен център "Нет Ит " отвори дълго чакания си филиал в Пловдив. "Отваряме порти в Пловдив, заради извънредно огромния интерес от живущите в града " оповестяват от администрацията на образователното заведение. 
В дизайнерската академия ще започват образования по снимка, графичен и уеб дизайн, интериорен дизайн, ландшафтен дизайн, изобразяване и живопис и други Новите курсове стартират още през Февруари 2018.
Програмите на образованията в академията са с потвърдена успеваемост и са основани както на държавните просветителни стандарти, по този начин и на условията на работодатели и експерти в разнообразни области.
Все повече хора се насочват към придобиване на на практика умения по дадена компетентност в лицензираните образователни центрове за професионално образование, защото това обучение е добра опция на висшето. Срокът на образование е доста по-кратък, а уменията които се усвояват са тъкмо нужните за работа или реализация на персоналните планове на приключилите. Освен това, в реномираните професионални центрове се учи най-вече посредством процедура, което постоянно е проблем за висшето обучение.
Обученията в Дизайнерската академия на "Нет Ит " са извънредно на практика, като по стратегия те съдържат най-малко 50% практическа устременост.
Преподавателите в центъра също дават отговор на държавните просветителни стандарти и Закона за професионалното образование, което подсигурява качествено преподаване от специалисти в съответната област. Това не може да се каже за центровете без лиценз, където хората нямат сигурност кой и какво преподава.
Друго огромно преимущество на Дизайнерската академия към "Нет Ит " е, че като лицензиран център, таксите за образованията са освободени от Данък добавена стойност, което прави цената им с 20% по-ниска за крайните клиенти.
Базата на Дизайнерската академия на "Нет Ит " е ситуирана в Арт зоната на Пловдив - регион "Капана ", на улица "Алцеко " 14.
Списък с всички настоящи образования в нашия град, можете да откриете на адрес: www.designacademy.bg или на телефон 070016004.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР